A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Лебединської міської ради Сумської області

Центр професійного розвитку педагогічних працівників та заклади загальної середньої освіти: вектори співпраці та взаємодії

Дата: 20.03.2023 11:15
Кількість переглядів: 28

Під такою назвою 16 березня 2023 року працівниками ЦПРПП Лебединської міської ради проведено круглий стіл разом з педагогами Михайлівського ЗЗСО. Учасники заходу розглянули  питання формування траєкторії професійного розвитку педагогів та діяльності Центру у наданні консалтингових освітніх послуг.

Директор ЦПРПП Лебединської міської ради Лариса Ковтуненко зупинилась на питаннях основних завдань Центру, особливостях діяльності професійних спільнот вчителів та окреслила напрямки взаємодії педагогів та працівників Центру з метою сприяння професійному розвитку педагогів громади.

Консультант Олена Васильченко проаналізувала зміст  професійного стандарту  вчителя та акцентувала увагу присутніх на важливості виконання викладених у ньому вимог для побудови траєкторії професійного зростання сучасного педагога.

Консультант Оксана Цись провела обговорення питання підвищення кваліфікації педагогічних працівників, яка є запорукою їх професійного зростання та вдосконалення педагогічної майстерності, а також необхідною умовою проходження ними атестації. 

Консультант Людмила Гончаренко звернула увагу присутніх на основний зміст діяльності керівника та педагогів ЗЗСО щодо розбудови ефективної системи та механізмів забезпечення академічної доброчесності.

Актуально звучить сьогодні вислів Василя Сухомлинського про те, що у сучасних умовах педагогу як ніколи необхідно вчитися по-новому, бути в постійному творчому пошуку. Бо, за його ж словами, учитель готується до гарного уроку все життя…


« повернутися

Вхід для адміністратора