A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Лебединської міської ради Сумської області

Готуємось до НМТ з історії

Дата: 29.03.2023 15:08
Кількість переглядів: 89

28-го березня за ініціативою ЦПРПП Лебединської міської ради на базі Лебединського ЗЗСО №7 в атмосфері творчого піднесення та активного обміну надбаннями власного досвіду відбулось засідання професійної спільноти вчителів предметів/інтегрованих курсів громадянської та історичної освітньої галузі, присвячене підготовці до НМТ з історії України 2023.

В цей день в Україні і світі відзначають Всесвітній день історика. Саме представники цього фаху достеменно знають, що наше минуле може впливати на майбутнє. Це добре розуміють українські вчителі сьогодні.

Особливий конструктивний настрій засідання створили виступи учасників. Директор ЦПРПП Лариса Ковтуненко у цікавій дієвій формі надала рекомендації психолога для успішної здачі НМТ. Відчувши себе на деякий час учнями, вчителі одержали важливий досвід організації підготовки та психологічного налаштування на виконання тестових завдань.

Надзвичайно інформативно та натхненно поділився з колегами власними напрацюваннями заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель історії Гринцівського ЗЗСО Андрій Кобець. Його розповідь про різноманітні підходи до організації підготовки випускників до успішної здачі ЗНО/НМТ з історії України викликала неабияку зацікавленість усіх присутніх.

Учитель історії Лебединського ЗЗСО №3 Ольга Шиян змістовно та лаконічно підсумувала як багатий власний досвід, так і результати обговорення колегами важливого завдання підготовки до НМТ з історії України 2023. Поради досвідченого педагога поза  всяким сумнівом стануть у нагоді колегам.

Модератор зустрічі консультант ЦПРПП Людмила Гончаренко, проаналізувавши результативність складання НМТ з історії України у 2022 році та особливості НМТ 2023, виразила впевненість усіх присутніх у подальшій натхненній праці, тому що, за словами Альберта Ейнштейна, вище мистецтво, яким володіє вчитель, – це уміння пробудити радість від творчого вираження й отримання знань.

ЦПРПП щиро дякує Лебединському ЗЗСО №7 (директор Харченко І.А.) за надану організаційно-технічну допомогу.

Матеріали зустрічі


« повернутися

Вхід для адміністратора