A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Щодо ліцензії Zoom Meetings for Education з розширеним доступом Large Meeting Детальніше тут: https://makarivskij-rmk4.webnode.com.ua/news/shchodo-litsenziji-zoom-meetings-for-education-z-rozshirenim-dostupom-large-meeting/

Інформуємо, що Міністерство освіти і науки України у співпраці з компанією «Zoom» надають педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти можливість безкоштовно отримати ліцензії Zoom Meetings for Education з розширеним доступом Large Meeting, що дозволить проводити зустрічі зі збільшеною кількістю учасників (до 1000 осіб), без обмежень в часі та здійснювати їх запис. Для цього необхідно педагогічному працівнику закладу загальної середньої освіти, який зацікавлений в отриманні ліцензії, особисто заповнити форму https://mooc4ua.online/s/zoom-license та подати індивідуальну заявку. Термін дії ліцензій – до серпня 2023 року. За додатковою інформацією звертатись за адресою news@mooc4ua.online  

14:16 10.03.2023

«ВИВЧАЙ ТА РОЗРІЗНЯЙ: ІНФОМЕДІЙНА ГРАМОТНІСТЬ В ОСВІТІ» – ВІДКРИТО КОНКУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ

Команда проєкту IREX in Ukraine «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті» спільно з Академією української преси та за підтримки Міністерства освіти і науки України відкрили конкурс для вчителів, які викладають історію у 8-10 класах, українську мову та літературу в 8-9 класах і мистецтво у 9 класі.

10:15 10.03.2023

Відбувся Всеукраїнський методологічний семінар “Цифрові ресурси для вчительства. Чому принцип “чим більше – тим краще” не працює?”

16 лютого 2023 року відбувся Всеукраїнський методологічний семінар «Цифрові ресурси для вчительства. Чому принцип «чим більше — тим краще» не працює?» на якому було розглянуто коло питань стосовно орієнтирів у виборі та опануванні нових видів ІКТ у закладах освіти, а також питання творчого підходу у використанні ЕОР у навчальному процесі.

11:03 06.03.2023

Всеукраїнський методологічний семінар на тему: «Використання інноваційних технологій у взаємодії з дітьми дошкільного віку»

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує, що 29 березня 2023 року в онлайновому режимі відбудеться Всеукраїнський методологічний семінар на тему: «Використання інноваційних технологій у взаємодії з дітьми дошкільного віку».

10:28 06.03.2023

Про проведення Всеукраїнського методологічного семінару

30 березня 2023 року в онлайновому режимі відбудеться Всеукраїнський методологічний семінар «Сучасні підходи до вибору професії: значення лідерства, Soft skills, підприємницькі навички».Організаторами семінару є Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, Національний університет біоресурсів і природокористування України, ГО «Асоціація інноваційної та цифрової освіти», ТОВ «Компанія інтелектуальних технологій», ГО «Ukraine Active», ГО «JuniorS». До участі запрошуємо представників органів управління освітою, закладів післядипломної педагогічної освіти, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників і вчителів закладів загальної середньої, позашкільної, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, викладачів закладів вищої освіти, науковців, аспірантів, усіх зацікавлених осіб.

10:23 06.03.2023

Визначено механізм проведення позапланових перевірок суб’єктів освітньої діяльності

Наказом Міністерства освіти і науки України від 22.11.2022 № 1050 «Деякі питання здійснення державного нагляду (контролю) у сфері дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти», зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 07 лютого 2023 р. за № 245/39301, затверджено розроблений Державною службою якості освіти України Порядок проведення позапланових перевірок суб’єктів освітньої діяльності.

16:18 27.02.2023

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови в Україні відзначають 23 роки поспіль. Це свято бере початок від трагічних подій 1952 року в Бангладеш. Суспільне поцікавилося історією цього свята та публікує добірку 10 цікавих фактів про українську мову від волонтерського руху "Мова — ДНК нації".

16:21 21.02.2023

Вхід для адміністратора